Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Lampu Taman

产品 2-1
产品 2-2
产品 2-3
产品 2-4
Outdoor modern dekoratif halaman rumput bollard tahan air IP54 220-240V Aluminium E27 lampu lampu kanggo lampu taman
Outdoor modern dekoratif halaman rumput bollard tahan air IP54 220-240V Aluminium E27 lampu lampu kanggo lampu taman
Outdoor modern dekoratif halaman rumput bollard tahan air IP54 220-240V Aluminium E27 lampu lampu kanggo lampu taman
Outdoor modern dekoratif halaman rumput bollard tahan air IP54 220-240V Aluminium E27 lampu lampu kanggo lampu taman

Outdoor modern dekoratif halaman rumput bollard tahan air IP54 220-240V Aluminium E27 lampu lampu kanggo lampu taman


Jeneng Produk:

Lampu Taman, Lampu Dinding

Panggil Model:

ELT-G193, ELT-194

Material:

Aluminium + Kaca & Aluminium + PC

Certification:

CE, ROHS, IP54

Details Packaging:

Kothak batin + kothak karton

Panggonan Asal:

China

PANALITEN
Description

●Desain Unik & Ngirit Energi: Lampu Jalur Pola Unik lan Apik. Cahya sing apik iki cocog kanggo dalan, pekarangan, kebon, teras, lan dekorasi dalan.

●Aluminium awak PC utawa kaca diffuser E27 MAX.40W, IP54 kinerja anti banyu apik, bisa nggawe dhuwur minangka dijaluk.

●IP54 Waterproof & Weatherproof: Lampu path lanskap kita digawe karo bahan aluminium cor ramah lingkungan, nyediakake sturdiness lan stabilitas luwih, lan bisa èfèktif nyegah karat lan teyeng. Kanthi rating anti banyu IP54, bisa tahan kabeh jinis cuaca ruangan ing macem-macem musim, sampeyan ora kuwatir babagan mbabarake cahya menyang udan utawa salju.

产品 2-5 详情

aplikasi:

Lampu pekarangan ruangan iki bisa digunakake kanggo dalan, dalan, patio, taman, kasur kembang, lanskap, lan pekarangan. Lampu trotoar iki bisa nghias omah kanthi luwih apik lan luwih anget.

Detail Cepet
Tegangan Input (V):AC 220-240V, 50Hz
Power:40W
Sumber cahya:E27
warna:Ireng / Putih
Material:Aluminium + Kaca & Aluminium + PC
Rating IP:IP54
Suhu Makarya (℃):-20 - 50
Warranty (Taun):2-Taun
gaya:E27 lampu omah vila dekoratif lampu pilar taman ruangan
aplikasi:Taman, Halaman, Rumput, Jalan

Kontrol kualitas:

1 测试 方式 副本

PANALITEN

Kategori panas