Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Lampu Baterai LED

主图 1-2
主图 1-3
主图 1-4
1638329285391049
Bentuk Mini sing Cahya Nggawe Lampu Wengi 4 Lampu Push LED Kanthi Gambar Kartun
Bentuk Mini sing Cahya Nggawe Lampu Wengi 4 Lampu Push LED Kanthi Gambar Kartun
Bentuk Mini sing Cahya Nggawe Lampu Wengi 4 Lampu Push LED Kanthi Gambar Kartun
Bentuk Mini sing Cahya Nggawe Lampu Wengi 4 Lampu Push LED Kanthi Gambar Kartun

Bentuk Mini sing Cahya Nggawe Lampu Wengi 4 Lampu Push LED Kanthi Gambar Kartun


Jeneng Produk:

Lampu Malam Sensor Led, Lampu Baterai Led

Panggil Model:

ELT-PN108

Material:

ABS + PS

Certification:

CE, ROHS

Details Packaging:

Kertu blister + Kothak karton

Panggonan Asal:

China

PANALITEN
Description

1. Desain warna-warni sing lucu cocog kanggo panggunaan ruangane bocah utawa bayi.
2. Cahya banget, mula bisa nemplek ing endi wae, kayata kabinet, dada, mobil, koridor, lorong.
3. Gampang dipasang: Mung butuh dobel nyebar ing sisih mburi.
4. Nirkabel: Didhukung nganggo batere 4 AA, ora prelu nggawe sirkuit.
5. Pilihan paling apik kanggo kegiatan perusahaan, pesta, ulang taun, dekorasi gulma.


aplikasi:

Cocog kanggo lampu ing njero mobil, lemari, kamar turu, pawon, lemari lan ing endi wae sing butuh lampu ekstra

Aplikasi场景图1-5

Detail Cepet
Sumber cahya:LED
Cahya Warna:Whtie
Power Source:4 * Baterai AA
warna:Kaya pantone
Material:ABS + PS
Size:14 * 14 * 5CM
fungsi:Uripake / Pateni kanthi Pencet sisih ndhuwur
Certification:CE, ROHS
Warranty (Taun):(Taun): 1-Taun
Gaya:CAHAYA 4LED PUSH KANG GAMBAR KARTON
aplikasi:Indoor, kamar turu, dekorasi,

Kontrol kualitas:

1 测试 方式 副本

PANALITEN

Kategori panas