Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Lampu Neon LED

产品 12-1
产品 12-2
产品 12-4
产品 12-5
产品 12-6
产品 12-7
Valentine Day Creative Neon LED Tandha Love Heart Wedding Party Home Decor Neon Lamp Bedroom Home Decor Night Lamp Gift
Valentine Day Creative Neon LED Tandha Love Heart Wedding Party Home Decor Neon Lamp Bedroom Home Decor Night Lamp Gift
Valentine Day Creative Neon LED Tandha Love Heart Wedding Party Home Decor Neon Lamp Bedroom Home Decor Night Lamp Gift
Valentine Day Creative Neon LED Tandha Love Heart Wedding Party Home Decor Neon Lamp Bedroom Home Decor Night Lamp Gift
Valentine Day Creative Neon LED Tandha Love Heart Wedding Party Home Decor Neon Lamp Bedroom Home Decor Night Lamp Gift
Valentine Day Creative Neon LED Tandha Love Heart Wedding Party Home Decor Neon Lamp Bedroom Home Decor Night Lamp Gift

Valentine Day Creative Neon LED Tandha Love Heart Wedding Party Home Decor Neon Lamp Bedroom Home Decor Night Lamp Gift


Jeneng Produk:

Lampu Neon Led Sign

Panggil Model:

ELT-N-12

Material:

AS backboard + strip neon

Certification:

CE, ROHS

Details Packaging:

Kothak batin + kothak karton

Panggonan Asal:

China

PANALITEN
Description

Lampu wengi: Lampu wengi Neon Rainbow SIGN sing lucu, minangka solusi sing apik kanggo dekorasi kamar bocah cilik. Lampu Led dekoratif sing apik lan modern. Tambah semangat ing meja sisih amben kanthi dekorasi lampu LED iki. Nawakake ambiance padhang anget kanggo panggonan sampeyan.
LED neon tandha punika cahya neon acrylic nyata, ora mimpin plastik. Lampu Tembok Lampu Neon Hiasan Tembok, Baterei, utawa Akrilik Lampu Daya USB. Sistem elektroda paling majeng, konsumsi energi kurang lan umur dawa. Tandha Neon LED nganggo desain voltase sithik 5V, mula aja kuwatir yen bakal dadi panas, ora ana risiko pecah kaca utawa bahan sing mbebayani bocor. Wis dalan menyang mayuta-yuta kulawarga minangka neon pratandha hiasan tembok, lampu neon tembok, lampu neon lan cahya wengi.
Lampu neon Digawe saka lampu strip LED fleksibel lan piring mburi akrilik. Kanggo dibandhingake karo umum lampu neon, transmitansi cahya banget kuwat, cahya luwih alus lan seragam, lan nduweni efek rabun jauh sing luwih jelas. Tandha neon akrilik tahan kanggo suhu dhuwur lan awet. Tandha neon LED digunakake kanthi voltase sithik lan hemat energi, sepi banget nalika dipadhangi lan apik kanggo turu. Iki minangka hadiah sing sampurna kanggo bocah-bocah.

aplikasi:

Lampu Neon Led Kab Tembok Tembok Hiasan Tembok Neon Sign minangka mripat sing cocog kanggo dekorasi omah utawa pesta, lan bisa uga minangka Ulang Tahun, Hari Valentine, hadiah Natal kanggo kulawarga, Pacar, Pacar, Bocah-bocah wadon, bocah-bocah, lsp. Lampu neon digunakake ing Kamar Tidur, Kamar Anak , Ruang Tamu, Bar, Pesta, Pernikahan, Kamar Game, Klub Malam, Warung Kopi, Toko Eceran, Klub, Bank, Plaza, Restoran, Panggonan Umum, Ruang Pameran, Dekorasi omah, lsp.

产品 12-3

产品12-7 应用

Detail Cepet

Cahya Neon Kringet Jantung, Tanda Bentuk Jantung Neon, Jantung Warna-warni Led Neon Kab pratandha, Tembok pratandha Neon, Night cahya Neon tandha, Neon tandha Led cahya

dipimpin neon Fitur fleksibel:
1. Desain jaket putih susu lan Berwarna
2. Lumahing kubah, katerangan sing terus-terusan lan seragam, ora ana titik LED utawa titik peteng.
3. Fleksibel banget
4.Low voltase utawa pilihan voltase baris
5. Daya tahan, Tahan Impact, Tahan Cuaca, Output panas minimal (Aman kanggo tutul)
6. Gampang nginstal
7. Biaya pangopènan sing murah banget

1). Sistem kontrol kualitas sing ketat:
We duwe pengawasan mlebu ing bahan mentahan; sajrone produksi,
kita duwe pengawasan proses ing saben baris produksi; nalika produk rampung,
kita duwe inspeksi pungkasan babagan finishing, packaging, workmanship saka wong-wong mau.

2). Kemampuan R&D sing kuat:
Desainer profesional menehi saran sing paling apik, nggawe Tandha Neon LED sampeyan mesthi paling apik kanggo pasar sampeyan,
iku bakal menehi pinggiran kuwat liwat saingan.
Desain pelanggan OEM lan ODM pesenan disambut.

PANALITEN

Kategori panas