Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Lampu Surya LED

产品 3-1
产品 3-3
产品 3-2
产品 3-5
Desain Anyar Jalur Lampu Hias Luar Ruangan sing Surya Led Spike Taman Lampu Lampu Modul Led karo Spike
Desain Anyar Jalur Lampu Hias Luar Ruangan sing Surya Led Spike Taman Lampu Lampu Modul Led karo Spike
Desain Anyar Jalur Lampu Hias Luar Ruangan sing Surya Led Spike Taman Lampu Lampu Modul Led karo Spike
Desain Anyar Jalur Lampu Hias Luar Ruangan sing Surya Led Spike Taman Lampu Lampu Modul Led karo Spike

Desain Anyar Jalur Lampu Hias Luar Ruangan sing Surya Led Spike Taman Lampu Lampu Modul Led karo Spike


Jeneng Produk:

Lampu Surya LED

Panggil Model:

ELT-S108PS H50, ELT-S109 H90, ELT-S110 H30,

Material:

Badan baja tahan karat + Opal utawa Clear PC Shade Panel Silikon Kristal Tunggal 1.8W 

Certification:

CE, ROHS, EMC, IP44

Details Packaging:

Kothak njero + kothak karton

Panggonan Asal:

China

PANALITEN
Description

Desain anyar, lampu tembok Taman Solar, Klebu modul LED, Kanthi Spike

●Desain Unik & Hemat Energi: Lampu Jalur Surya Pola Unik lan Apik. Cahya sing apik iki cocog kanggo dalan, pekarangan, kebon, teras, lan dekorasi dalan. Lampu surya duwe panel surya konversi dhuwur kanggo mesthekake ngisi daya cepet lan cahya dawa, ngirit energi lan nol tagihan listrik ing saindhenging taun.

● Nganyarke Panel Surya & Ngirit Energi: Lampu jalur surya sing dipimpin putih anget sing didhukung solar minangka lampu ruangan hiasan sing sampurna lan ora mbutuhake listrik. Nyerep suryo srengenge kanggo ngisi daya, lampu taman solar sing diisi dening sinar srengenge langsung nganti 4 nganti 6 jam bisa nyedhiyakake katerangan 6 nganti 8 jam. Lampu ruangan tenaga surya kanthi otomatis urip ing wayah wengi lan mateni nalika esuke

●IP44 Waterproof & Weatherproof: Lampu path lanskap kita digawe karo Body Stainless-steel ramah lingkungan lan Opal utawa Clear PC Shade Single-kristal Silicon Panels 1.8W, nyediakake sturdiness luwih apik lan stabilitas, lan bisa èfèktif nyegah karat lan teyeng. Kanthi rating anti banyu IP44, bisa tahan kabeh jinis cuaca ruangan ing macem-macem musim, sampeyan ora kuwatir babagan mbabarake cahya menyang udan utawa salju.

●Auto On/Off & Long Time Lighting: Lampu solar ruangan bisa kanthi otomatis diuripake ing wayah sore lan mateni nalika esuke. Padha dibangun ing 3.7V 18650 2200mAh baterei Li-ion. Iku mung perlu 4-6 jam kanggo kebak lan nyedhiyani 6-8 jam wektu kerja kanggo nyukupi kabutuhan cahya wengi.

● Gampang Instal: Lampu jalur surya ing njaba ora ana alat tambahan sing dibutuhake kanggo nginstal lampu jalur iki kanthi tenaga surya. Tarik saham ngisor saka tabung lan pasang, pasang lampu solar taman iki kanthi cepet kanthi push menyang lemah


产品 3-1


附图28 副本

aplikasi:
Lampu pekarangan ruangan iki bisa digunakake kanggo dalan, dalan, patio, taman, kasur kembang, lanskap, lan pekarangan. Lampu trotoar iki bisa nghias omah kanthi luwih apik lan luwih anget. (Wigati: Panel surya ora kena ditutupi obyek manca nalika ngisi daya, yen ora bakal nyebabake panel surya gagal diisi daya)

产品3-5 副本

Detail Cepet
Suhu Warna (CCT):3000K/4000K/6500K (Putih Anget)
Sumber cahya: LED
CRI (Ra>):80
Tegangan Input (V):3.7V
Power Supply:solar
Flux Luminous Lamp (lm):20-600lm
Sudut Beam (°):120
Suhu Makarya (℃): -20°-/+50
Lampu Bahan Lampu:Baja Karat + Plastik
Baterei sing bisa diisi maneh: Li-ion baterei
Warranty (Taun):2-Taun
Koleksi:taman njaba dipimpin solar lampu bollard pekarangan
Layanan: OEM / Potongan
aplikasi:Dalan/Taman/Taman/Alun-alun/Lan/Pathway

Mode ngalih daya AD kanggo pilihan
3.7V 2200mAh baterei lan 36LEDs 6W 3000k/4000K/6500K suhu werna

产品优势 副本

Kontrol kualitas:

测试方式 副本

PANALITEN

Kategori panas