Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Lampu Dinding LED

产品 2-1
产品 2-2
产品 2-3
产品 2-4
Lampu Tembok LED Modern 13W Plush Lampu Teras Luar Ruangan Perlengkapan Lampu Tahan Air lan Tahan Debu Aluminium 3000K Lampu Tembok Munggah lan Mudhun kanggo panggunaan njero ruangan & ruangan Taman Halaman
Lampu Tembok LED Modern 13W Plush Lampu Teras Luar Ruangan Perlengkapan Lampu Tahan Air lan Tahan Debu Aluminium 3000K Lampu Tembok Munggah lan Mudhun kanggo panggunaan njero ruangan & ruangan Taman Halaman
Lampu Tembok LED Modern 13W Plush Lampu Teras Luar Ruangan Perlengkapan Lampu Tahan Air lan Tahan Debu Aluminium 3000K Lampu Tembok Munggah lan Mudhun kanggo panggunaan njero ruangan & ruangan Taman Halaman
Lampu Tembok LED Modern 13W Plush Lampu Teras Luar Ruangan Perlengkapan Lampu Tahan Air lan Tahan Debu Aluminium 3000K Lampu Tembok Munggah lan Mudhun kanggo panggunaan njero ruangan & ruangan Taman Halaman

Lampu Tembok LED Modern 13W Plush Lampu Teras Luar Ruangan Perlengkapan Lampu Tahan Air lan Tahan Debu Aluminium 3000K Lampu Tembok Munggah lan Mudhun kanggo panggunaan njero ruangan & ruangan Taman Halaman


Jeneng Produk:

Lampu Dinding LED

Panggil Model:

ELT-W136

Material:

Aluminium + PC

Certification:

CE, ROHS, ERP, IP65

Details Packaging:

Kothak batin + kothak karton

Panggonan Asal:

China

PANALITEN
Description

● Desain Modern: Paduan aluminium Die-cast berkualitas tinggi kanthi Cover PC, Desain gaya gaya lan sederhana, bisa gampang dicocogake karo dekorasi liyane, sejajar karo estetika kontemporer.

●LED Ngirit Daya & Awet: Tegangan: AC85V-277V Ukuran: L 248 x W117 x H 70mm. Kripik LED kualitas dhuwur.

● Cocog kanggo Gunakake ruangan: desain IP65, anti banyu lan anti debu, bisa gampang ngatasi kabeh jinis cuaca biasa.

● Kualitas lan layanan dhuwur: sertifikat CE, ROHS, ERP, IP65 lan garansi 3 taun. Apa wae masalah cahya ruangan iki, aja ragu-ragu ngubungi layanan pelanggan, kita bakal bisa ngrampungake sanalika bisa.

产品 2-1

aplikasi:

Digunakake kanthi wiyar: Sampurna ing ruangan lan njero ruangan kanggo hotel, department store, yard, lawang, teras, lemah, kebon, dalan, alun-alun, tembok tangga, kamar mandi, kamar turu, ruang tamu, kantor.

2-5 应用

Detail Cepet
Suhu Warna (CCT): 2700K-6500K
Sumber cahya:LED
CRI (Ra>):80
Gaya:

Lampu Dinding Modern

Tegangan Input (V):

AC85 ~ 277V 50Hz

Wattage:13W
Lumen lampu:1200lm
Rating IP:IP65
Material:

Aluminium + PC lampshade marang UV

Warranty (Taun):3-Taun
Suhu kerja (° C):-20 ° C-- + 45 ° C 
aplikasi:Ngarep / Hotel / Kamar urip / Balkon / Patio / Koridor

Kontrol kualitas:

1 测试 方式 副本

PANALITEN

Kategori panas