Kabeh Kategori
EN

PRODUCTS kita

bab us

Changsha Enlighten Technology Co., Ltd dimuat ing Central Free Trade Zone Changsha, ibukutha Provinsi Hunan, kita duwe pengalaman luwih saka 15 taun babagan R&D, manufaktur, pengujian, lan kontrol kualitas.

Kita utamane ngasilake lampu tembok LED njero ruangan & ruangan, lampu Neon LED, lampu langit-langit LED, lampu sing dipasang ing permukaan LED, lampu lemah LED, lampu taman LED, lampu pos LED, lampu dekorasi interior, aksesoris ruangan, produk sing disesuaikan, lsp. CE lan ROHS sertifikat.

Read More

SERVICE

Kategori panas