sadaya Kategori
EN

Imah>Tentang Kami

Tentang Kami

Changsha Enlighten Technology Co., Ltd dimuat di Central Free Trade Zone Changsha, ibukota Propinsi Hunan, urang gaduh pangalaman langkung ti 15 taun ngeunaan pencahayaan R&D, manufaktur, pengujian, sareng kontrol kualitas.

Kami utamina ngahasilkeun lampu témbok LED di jero ruangan & luar, lampu Neon LED, lampu langit-langit LED, lampu dipasang permukaan LED, lampu bawah tanah LED, lampu kebon LED, lampu pos LED, lampu hiasan interior, asesoris luar, produk khusus, sareng sadayana Sadaya produk nyaéta CE sareng ROHS bijil. Produk kami seueur dianggo pikeun taman taman, hotél, villa, toko, bumi, sareng sajabana.

Éta tujuan urang pikeun ngabantosan konsumén pikeun nampi produk anu saé kalayan harga anu wajar, sareng kami bakal tanggel waler pikeun kapercayaan anjeun. Di masarakat sapertos anu ngagaduhan jaringan inpormasi anu maju, kapercayaan anu paling kuno pikeun manusa parantos rapuh. Urang kedah silih percanten. Henteu paduli kumaha leutikna bisnisna, kami bakal nyobian anu pangsaéna pikeun ngalayanan anjeun, kedah tulus, praktis, sareng réalistis.

Cahaya ngagambarkeun harepan, sareng urang salawasna ngagaduhan harepan, tetep leres kana aspirasi aslina, bakal salawasna hasil.