sadaya Kategori
EN

Imah>wartos

wartos

Pameran Lampu Internasional Guangzhou

Waktos: 2023-09-25 Hit: 28

+++ Konsep "Cahaya +" pikeun ngajalajah hubungan masa depan antara pencahayaan sareng industri sanés di GILE 2023 +++

Édisi ka-28 Pameran Pencahayaan Internasional Guangzhou (GILE) bakal uih deui ka Kompleks Pameran Impor sareng Ékspor Cina ti 9 - 12 Juni 2023. Salaku salah sahiji paméran utama pikeun industri pencahayaan, GILE 2022 ningali paningkatan anu signifikan dina jumlah sémah. babarengan jeung Guangzhou Electrical Building Technology (GEBT). Dua pameran éta narik 128,202 sémah ti 58 nagara sareng daérah, anu ngagambarkeun paningkatan 31% tina édisi sateuacana.

Édisi 2023 bakal dilegakeun pikeun nempatan daérah A, B, sareng daérah D énggal tina Kompleks Pameran Impor sareng Ékspor Cina di Guangzhou, ngahijikeun langkung ti 2,600 paméran. Kalayan sareng téknologi Gedong Listrik Guangzhou (GEBT), GILE 2023 bakal ngalangkungan 22 aula.

1

2

GILE 2023 bakal narékahan pikeun terus ningkatkeun panawaran kategori produkna, nunjukkeun tren cahaya anu bakal datang, sareng ngajalajah kasempetan bisnis énggal sareng pamaén industri anu unggul. Pameran taun ieu bakal ngurilingan konsép "Cahaya +", anu bakal ngajalajah kumaha pencahayaan tiasa gawé bareng sareng industri sanés pikeun ningkatkeun kahirupan masarakat. Lima elemen anyar, nyaéta "rétail anyar", "manufaktur anyar", "téhnologi anyar", "keuangan anyar" jeung "énergi anyar", bakal maénkeun peran penting dina cara urang hirup kahirupan urang. Unsur-unsur ieu ogé bakal dibarengan ku tren gaya hirup énggal, sapertos hirup anu berorientasi pangalaman, ogé gaya hirup anu pinter, séhat, sareng rendah karbon. Kombinasi tren populér ieu mantuan pikeun mawa pamikiran anyar pikeun tata kota, arsitéktur sarta tangtu industri cahaya. Unggal pamuter industri cahaya boga tujuan pikeun ngaronjatkeun kualitas kahirupan masarakat ngaliwatan pamakéan téknologi canggih. Sapanjang abad ka tukang tina pamekaran téknologi pencahayaan, perusahaan-perusahaan sok nganut tren anyar sareng ngusahakeun ningkatkeun aplikasi cahaya. Ti fixtures cahaya individu ka interkonektipitas alat AIoT, ti kompetisi sengit antara pausahaan nepi ka kolaborasi cross-wates, sarta ti kabutuhan cahaya dasar nepi ka konsép dinten ieu "Cahaya +", industri ieu digawé pikeun ngawangun énjing hadé pikeun cahaya.

Dina téma pameran, Ms Lucia Wong, Wakil Manajer Umum Messe Frankfurt (HK) Ltd nyarios: "Kalayan sifat industri pencahayaan anu terus-terusan robih, perusahaan kedah gaduh tetempoan pikeun ngarobih usahana supados tiasa ngiringan tren panganyarna. Nalika inovasi énjing mimiti diterapkeun kana kanyataan ayeuna, ngan anu siap-siap anu tiasa ngamimitian.

Anjeunna neraskeun: "Dina hal perencanaan, fokus kana digitalisasi sareng ningkatkeun kualitas cahaya tiasa ngabantosan perusahaan pikeun ngembangkeun daya saing. Ieu ogé kudu digabungkeun jeung téhnologi cahaya centric manusa, sarta boga tujuan pikeun tetep nepi ka tren fashion panganyarna pikeun daya tarik pikeun pasar lega. Saterusna, pausahaan bisa boga tujuan pikeun jadi leuwih fleksibel dina embracing inovasi jeung ngajajah leuwih kasempetan pikeun naekeun kolaborasi cross-wates. Taun ieu, GILE bakal ngungkabkeun blueprint pikeun masa depan industri pencahayaan dina konsép "Light +". Samentara éta, pameran bakal ngayakeun rupa-rupa acara pinggiran pikeun ngamajukeun bursa bisnis, sareng ngajantenkeun masa depan cahaya janten kanyataan ayeuna.

Jelajah masa depan cahaya dina konsép "Cahaya +"

Gagasan "Cahaya +" nyertakeun sababaraha aplikasi anu béda, kalebet AIoT, Kaséhatan, Seni, Hortikultura sareng Kota Smart. Pameran éta bakal nunjukkeun UVC LED, dimming pinter, pencahayaan hortikultura, produk pencahayaan séhat sareng seueur deui, nyetir industri nuju masa depan anu langkung cerah.

"Cahaya + AIoT": Cahya séhat sareng zona demonstrasi kawin silang karbon rendah (Aula 9.2 dugi ka 11.2)

Dina jaman 5G, kombinasi cahaya sareng téknologi AIoT tiasa dianggo sacara lega dina kaayaan anu béda. Dikelompokeun babarengan ku GILE sareng Shanghai Pudong Intelligent Lighting Association (SILA), "Smart-health crossover demonstration pavilion 3.0" bakal dilegakeun ukuranana taun payun ka 30,000 sqm di tilu aula, sareng ngarepkeun pikeun narik langkung ti 250 merek sareng Guangzhou Electrical. Téknologi Gedong (GEBT). Pameran bakal nutupan ranté suplai cahaya pinter, automation imah, wangunan pinter, sarta aplikasi cahaya calakan sarta séhat.

Kualitas cahaya, nu patali jeung darajat efisiensi luminous, indéks rendering warna tinggi, nilai R9, kasabaran warna jeung cahaya centric manusa, geus meunang perhatian leuwih dina industri. Konsep "Cahaya + Kaséhatan" henteu ngan nyertakeun panalungtikan fisiologis jeung psikologis cahaya jeung wellbeing manusa, tapi ogé aplikasi tina UVC LEDs. UVC LEDs koordinat kalawan sensor pikeun ngaronjatkeun kaamanan, sarta bakal wewengkon konci anyar pangwangunan di mangsa nu bakal datang. Salaku tambahan, sterilisasi hawa sareng sterilisasi permukaan ageung ayeuna dianggo dina alat-alat bumi, sareng bakal diterapkeun deui dina sistem AC mobil, sterilisasi cai, fasilitas manufaktur sareng automation pabrik. 

Laporan panganyarna TrendForce "2022 Deep UV LED Aplikasi Pasar sareng Strategi Branding" nunjukkeun yén nilai pasar UV LED ngahontal USD 317 juta dina 2021 (+ 2.3% YoY), sareng ngarepkeun tingkat pertumbuhan taunan sanyawa pasar UVC LED ka ngahontal 24% sapanjang 2021 - 2026.

"Cahaya + Hortikultura"

Pencahayaan hortikultura mangrupikeun pasar munculna anu ngajangjikeun sareng beuki diadopsi ku industri pertanian. Éta ogé bakal dilarapkeun sacara lega dina sagala rupa widang ka hareup, kalebet peternakan, budidaya, pencahayaan séhat, ubar, kageulisan sareng seueur deui. 

Dikelompokeun babarengan ku GILE sareng Asosiasi Industri Tatanén Fasilitas Shenzhen, "zona demonstrasi pencahayaan hortikultura" taun ieu parantos ningkat ukuranana ka 5,000 sqm, nyorot aplikasi téknologi pencahayaan hortikultura dina tatanén sareng kaamanan pangan.

"Cahaya + Seni": Pintonan immersive, seni cahaya sareng zona pariwisata wengi (Aula 4.1)

Numutkeun kana "laporan preferensi Generasi Z 2021" Sina, 220 juta jalma tina total populasi Cina asalna tina Generasi Z, 64% diantarana mahasiswa sareng sésana parantos janten tenaga kerja. Salaku basis konsumen anyar pikeun industri, aranjeunna condong ngudag pangalaman immersive.

Ku ngagabungkeun cahaya sareng seni, pangalaman immersive tiasa diciptakeun, anu tiasa disebatkeun salaku prékursor tina "Metaverse", anu ngawangun terobosan dina taun-taun ayeuna. 

Dina konsép "Cahaya + Seni", GILE 2023 bakal nyandak LED salaku dasar, ngahijikeun téknologi canggih sapertos semikonduktor, sistem kontrol cerdas, IoT, transmisi 5G, produksi XR sareng téknologi 3D mata taranjang pikeun nampilkeun pangalaman immersive, sareng banding kana kabutuhan Generasi Z.

"Cahaya + Kota Smart": Lampu Jalan Smart, lampu jalan, lampu infrastruktur kota sareng panyimpen énergi / énergi énggal (Aula 5.1)

"Light + Smart city" bakal ngawakilan kumaha dina jaman IoT, pamaén industri pencahayaan kedah mikirkeun kumaha carana ngagedekeun pamekaran kota pinter nganggo komponén pencahayaan pinter. Kalayan dukungan 5G sareng digitalisasi, cahaya pinter parantos nyumbang kana rupa-rupa palayanan umum, janten bagian tina sistem manajemen kota pinter. 

A laporan ku TrendForce ngira-ngira yén pasar lampu jalan pinter LED global (kaasup bohlam lampu na lampu individu) bakal ngahontal USD 1.094 milyar ku 2024, kalawan laju tumuwuh taunan sanyawa 8.2% antara 2019 mun 2024. Dina raraga minuhan paménta kuat. pikeun produk lampu kota pinter, pameran taun ieu bakal nyetél "pavilion kota pinter", showcasing produk jeung téhnologi kayaning sistem lampu jalan pinter, tiang lampu pinter, énergi anyar, neundeun énergi jeung lampu infrastruktur kota.

GILE taun ieu ogé bakal terus nyorot sakabéh ranté suplai industri pencahayaan, ngawengku tilu kategori utama: produksi cahaya (alat produksi jeung bahan dasar, asesoris cahaya sareng komponenana éléktronik), LED jeung téhnologi cahaya (LED bungkusan, chip, optelectronics, drivers alat). , kontrol cahaya sareng téknologi kakuatan) sareng aplikasi pencahayaan sareng tampilan (lansekap, jalan, industri, pendidikan, bumi sareng pencahayaan daérah bisnis).

Nyambungkeun salapan ékosistem pikeun ngawujudkeun masa depan cahaya

Didorong ku terobosan dina IoT, data ageung sareng optoeléktronik, produk lampu pinter, séhat, sareng rendah karbon tiasa langkung seueur diterapkeun kana bagéan pasar anu béda-béda, nyababkeun kamekaran gancang pikeun industri pencahayaan sacara gembleng. Pikeun nyandak kauntungan tina terobosan ieu, industri kedah ngajalajah kumaha ajak konsumen pikeun ngadopsi téknologi anyar ieu. GILE 2023 bakal ngahubungkeun salapan ékosistem kalebet kota pinter, hiasan bumi, pariwisata budaya sareng wengi, perawatan manula, pendidikan, ranté pasokan lampu pinter, harta komersil, hotél, sareng seni. Pameran ieu ditujukeun pikeun ngabantosan ngarobih sareng ningkatkeun industri pencahayaan, ngamungkinkeun kasempetan bisnis énggal digali.

Cik Lucia Wong nambihan: "Sapanjang dua taun ka pengker, pamaén industri pencahayaan parantos beroperasi dina pasar anu kompleks sareng kompetitif. Hasilna, seueur prediksi anu dilakukeun dina jaman baheula ngeunaan masa depan cahaya anu parantos kawujud. Pangarang hébat Antoine de Saint-Exupéry sakali ngomong, 'Salaku mangsa nu bakal datang, tugas anjeun teu foresee eta, tapi sangkan eta.' Kituna GILE bakal terus ngadukung industri sapertos biasa.

Édisi salajengna tina Pameran Lampu Internasional Guangzhou sareng Téknologi Gedong Listrik Guangzhou bakal dilaksanakeun ti 9 - 12 Juni 2023. Kadua acara éta mangrupikeun bagian tina pameran Messe Frankfurt's Light + Building Technology anu dipimpin ku acara Light + Building dua taun. Édisi salajengna bakal dilaksanakeun ti 3 – 8 Maret 2024 di Frankfurt, Jérman.

Messe Frankfurt organizes sababaraha fairs dagang pikeun lampu jeung téhnologi wangunan séktor di Asia, kaasup Shanghai Intelligent Building Technology, Shanghai Smart Home Téhnologi jeung Parkir Cina. Pameran dagang téknologi pencahayaan sareng wangunan perusahaan ogé nutupan pasar di Argentina, India, Thailand, sareng UAE.

Sateuacana: teu sahiji bae

salajengna: teu sahiji bae

kategori panas